Τάντρα Γιόγκα Μαθήματα

Τι είναι Τάντρα ;

Τάντρα είναι κάτι πολύ περισσότερο από ερωτισμός. Τάντρα είναι το πνευματικό μονοπάτι του να λες ΝΑΙ στη ζωή και σε όλες τις πτυχές της. Η Τάντρα μας μαθαίνει πώς να ζούμε τη ζωή σε κάθε στιγμή με εξαιρετική ένταση και πλήρη επίγνωση και αποστασιοποίηση, πώς να παραδιδόμαστε γεμάτοι αγάπη και κατανόηση στη ροή της ζωής. Τότε, η ζωή κάθε αυτό γίνεται ένα συνεχόμενο και ευχάριστο μάθημα, μαθαίνοντας μας όλα όσα πρέπει να ξέρουμε, αλλάζοντας μας προς το καλύτερο, κατανοώντας τις δυνατότητες μας και μας τελειοποιεί. Τάντρα είναι ένα πνευματικό μονοπάτι που μπορεί να το διδαχθεί ο καθένας.

Τι είναι το Eντατικό Μάθημα Τάντρα Γιόγκα ;

Το εντατικό μάθημα Τάντρα Γιόγκα είναι μια συστηματική και εμπεριστατωμένη σειρά μαθημάτων, που αποκαλύπτει ένα προς ένα τα μυστήρια της Τάντρα Γιόγκα. Οι τεχνικές και η θεωρία που διδάσκονται στα μαθήματα είναι πολύ αποδοτικές, είναι μυστικές αρχαίες ταντρικές διδαχές οι οποίες έχουν προσαρμοστεί στις μοντέρνους καιρούς, που εξηγούνται με ένα λογικό και «προσγειωμένο» τρόπο και υποστηρίζονται από την μοντέρνα επιστήμη.

Νέο: ειδικές ομάδες – Τάντρα για Άντρες και Τάντρα για Γυναίκες

Αυτή η σειρά μαθημάτων πέρα από τις δεκαπενθήμερες συναντήσεις συμπεριλαμβάνει επίσης δυο ειδικές ομάδες, μια μόνο για άντρες και μια μόνο για γυναίκες. Σε αυτές τις ομάδες το κάθε άτομο μπορεί να εμβαθύνει περισσότερο στην μελέτη και την πρακτική της τάντρα και να αναπτύξει αρμονικά την σεξουαλικότητα του/της. Στην ομάδα Τάντρα για Άντρες θα εξερευνήσουμε την αρσενική πλευρά της τάντρα και οι άντρες θα βοηθηθούν στην διερεύνηση των μυστικών της αρσενικής δύναμης. Στην ομάδα Τάντρα για Γυναίκες θα αναπτύξουμε την θηλυκή πτυχή της τάντρα και οι γυναίκες θα εξερευνήσουν το μυστήριο της θηλυκότητας. Μέσα από αυτές τις ομάδες, οι ταντρικές ασκήσεις θα εξασκούνται με ακόμη περισσότερη ένταση με σκοπό του να γίνει εφικτό στους συμμετέχοντες να αφυπνίσουν την εσωτερική τους δύναμη και να εκπληρώσουν τις αληθινές δυνατότητες ως άντρες ή γυναίκες. Έτσι αυτές οι πρωτοποριακές και μοναδικές ομάδες προσφέρουν την δυνατότητα και το εσωτερικό κλειδί για μεταμόρφωση του εαυτού μας και τελειοποίηση, και την επιτυχή εφαρμογή των ταντρικών διδασκαλιών στην καθημερινή ζωή.

Τα οφέλη του Εντατικού Μαθήματος Τάντρα Γιόγκα

Η παρακολούθηση του Εντατικού μαθήματος Τάντρα Γιόγκα μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές σταδιακά να μετασχηματίσουν κάθε πτυχή της ζωή τους, αναπτύσσοντας μια ταντρική προοπτική η οποία αποκαλύπτει το καταπληκτικό και το πνευματικό στην καθημερινότητα, στο συνηθισμένο και στον υλικό κόσμο. Έτσι ο ασκούμενος επιτυγχάνει αρμονία και υγεία σε φυσικό, συναισθηματικό και διανοητικό επίπεδο, αφυπνίζει την λανθάνουσα δυνατότητα που έχει μέσα του να μπορεί να εκπληρώνει τα όνειρα και τους σκοπούς του, αφυπνίζει την ευτυχία και την αίσθηση της αναζήτησης, αυξάνει την ικανότητα να αγαπάει, βελτιώνει τη σχέση του, αυξάνει και εξυψώνει πάρα πολύ τις σεξουαλικές εμπειρίες, επιτυγχάνει πληρότητα σε κάθε πτυχή της ζωής και πάρα πολλά άλλα. Όλοι αυτοί οι μετασχηματισμοί οδηγούν στον ασκούμενο να καταλάβει ότι είναι στην ουσία ένα πνευματικό ον, ευτυχισμένο και αιώνιο, στενά συνδεδεμένο με όλα τα άλλα όντα στο σύμπαν, που όλα συνδέονται μεταξύ τους πνευματικά σε έναν εγγενές ιστό συνδέσεων, κάνοντας όλους μας ένα.

Η δομή του Εντατικού Μαθήματος Τάντρα Γιόγκα

Το Εντατικό μάθημα Τάντρα Γιόγκα γίνεται μια φορά κάθε δεκαπενθήμερο και διαρκούν 4 ώρες κάθε φορά. Σε κάθε μάθημα συμπεριλαμβάνεται θεωρία και πρακτική. Επίσης, η ειδική συνάντηση για άντρες και γυναίκες έρχεται για να εμβαθύνει περισσότερο στις διδαχές της Τάντρα. Με αυτό τον τρόπο οι μαθητές μπορούν να προχωρήσουν σταδιακά με την εξάσκηση. Οι τεχνικές που γίνονται στην τάξη δεν συμπεριλαμβάνουν καμία ερωτική πράξη και γίνονται ατομικά. Οι τεχνικές που δίνονται στα μαθήματα ξεκινούν με κλασικές σωματικές στάσεις γιόγκα, οι οποίες διδάσκονται με ταντρική προοπτική και σταδιακά εξελίσσονται σε ταντρικές τεχνικές με περισσότερο απόκρυφο χαρακτήρα.