Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ

Καλώς Ορίσατε στην Αθηναϊκή Ένωση Ατμάν !

Η Σχολή μας είναι ένα παράρτημα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γιόγκα και Διαλογισμού Atman η οποία για πάνω από 20 χρόνια προσφέρει επιτυχώς σε χιλιάδες μαθητές της σε ολόκληρο τον κόσμο μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων και τμημάτων, θεωρητικών διαλέξεων και πρακτικής εφαρμογής και ενασχόλησης, καθώς και πνευματικές κατασκηνώσεις και πνευματικά καταφύγια για πρακτική και διαλογισμό.Η αποδοτικότητα των μαθημάτων μας οφείλεται κυρίως στην ευφυή προσαρμογή αρχαίων τεχνικών της γιόγκα στον μοντέρνο τρόπο ζωής ενώ ταυτόχρονα διατηρούνται τα απόκρυφα στοιχεία τα οποία στην σημερινή εποχή έχουν σχεδόν τελείως ξεχαστεί. Αυτά τα στοιχεία συμπεριλαμβάνουν το σύστημα των τσάκρα, τους απόκρυφους νόμους του νου, την γνώση των συμπαντικών νόμων και αρχών και πολλά άλλα-καθιστώντας με αυτό τον τρόπο την εξάσκηση της γιόγκα πολύ πιο αποτελεσματική. Οι διδασκαλίες μας, όντας μία σύνθεση ποικίλων πνευματικών παραδόσεων, συμπεριλαμβανομένου της Ινδικής και Θιβετιανής γιόγκα, των Κινέζικων διδασκαλιών, του Χριστιανισμού, και άλλων, συνδυάζονται με την σύγχρονη επιστημονική έρευνα και επεξηγούνται με έναν λογικό και πρακτικό τρόπο.

Γνωρίστε τους δασκάλους μας:

She is the president of Athens Atman Associationcv_JΕίναι ο πρόεδρος της Athens Atman Association και επίσημη εκπρόσωπος της Atman Διεθνούς Ομοσπονδίας Γιόγκα και Διαλογισμών στην Αθήνα.

Εντάχθηκε στα στο κύκλο σπουδών Integral Yoga της Atman πριν από 15 χρόνια στη πόλη Cluj-Napoca στην Ρουμανία.

Είναι δασκάλα Integral Yoga & Tantra Yoga.

Είναι ιδιοκτήτρια της Anima Animus Εκδοτικού Οίκου στη Ρουμανία. Είναι σεξολόγος, συγγραφέας πολλών βιβλίων, personal trainer και του ιδρύτρια του SELF Personal Development.

Στόχος της είναι να μοιραστεί όλη την γνώση που ευλογήθηκε να λάβει, με την ελπίδα ότι η φιλοδοξία της να φτάσει την αυτοπραγμάτωση και την αφοσίωσή της προς τον Θεό να εμπνεύσει και τους άλλους.

O Lucas είναι ο Αντιπρόεδρος της Αθηναϊκής Ένωσης Ατμάν και ο Βοηθός Διευθυντή της Σχολής μας. Ακολούθησε τα μαθήματα Integral Yoga της ATMAN πριν από 4 χρόνια και είναι πλέον δάσκαλος Integral Yoga.

Είναι ιδρυτικό μέλος του SELF Personal Development και παραδίδει την σειρά μαθημάτων: Astral Projection & Lucid Dreaming έχοντας περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία στο αντικείμενο.

Η εμπειρία του στη δημιουργία και την εποπτεία του Πανεπιστημίου του Leicester στο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών για αποφοίτους και τις σπουδές του στην Διδακτική Μεθοδολογία στην Αγγλία επαρκούν ως καθηγητής στον τομέα της Γλωσσολογίας. Ωστόσο, ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι μελέτες αυτές έχουν πλέον ολοκληρωθεί, ενώ η φοίτησή του στο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Δασκάλων Γιόγκα της ATMAN αποτελεί για τον ίδιο μια δια βίου μελέτη και ένα υπέροχο, πνευματικό ταξίδι, όπου είναι μαθητής και δάσκαλος ταυτόχρονα και αντιλαμβάνεται την ίδια τη ζωή από μια εντελώς διαφορετική σκοπιά, σχεδόν αδιανόητη πριν από την ένταξη του στη Σχολή μας.

Ερωτεύτηκε τον κύκλο σπουδών της Integral Yoga με την πρώτη ματιά, με αποτέλεσμα τώρα να ζει με ταντρικό τρόπο την ζωή του και επιθυμεί να περάσει την αγάπη του για την Τάντρα και Yoga στους μαθητές και τις μαθήτριές του.

victorVictor γεννήθηκε στο Βουκουρέστι, Ρουμανία, to14.07.1981. Ξεκίνησε γιόγκα πριν από 13 χρόνια στη ρουμανική Υποκατάστημα του Άτμαν Σχολή Yoga, καιδεν σταμάτησε έκτοτε.
Σήμερα ζει στην Αθήνα και διδάσκει γιόγκα Στο AtmanΣυλλόγου Αθηνών.

Έχει λάβει επίσης μαθήματα σε Kasmirian Shivaism,αστρολογία και Ayurveda. Είναι επίσης ένας χορευτήςτης Αργεντινής Tango, Salsa, Bachata, Kizomba καιZouk.

Ξεκίνησε την ομάδα για την αποκάλυψη του ΘεϊκούΑνώτατου Εαυτό Atman και δραστηριοποιείται στη διάδοση των ταντρική αρχές και τον τρόπο ζωής στηνπανέμορφη Ελλάδα.

Lucas2Γειά σας! Ονομάζομαι Λουκάς Ντουρτουρέκας. Εργάζομαι ως καθηγητής Αγγλικών και ως δάσκαλος Χάθα Γιόγκα δάσκαλος Τάντρα Γιόγκα.Εξασκούμαι στην γιόγκα από το 2004 και στην Τάντρα γιόγκα από το 2009. Είμαι εδώ να σας δείξω το πνευματικό δρόμο, να σας βοηθήσω να πετύχετε τους στόχους σας και την εσωτερική σας εξέλιξη. Ετοιμαστείτε για άλμα συνειδητότητας, μεταμόρφωση και να βιώσετε μέσα από την πρακτική τις πραγματικές σας δυνατότητες και να λάμψετε σαν κοσμικά αστέρια

 

Εθελοντές:

Ο Γιώργος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρή ηλικία έδειξε ζήλο και ενδιαφέρον για την πνευματική του καλλιέργεια και παιδεία. Φοίτησε σε σχολές παραδοσιακών πολεμικών σχολών, Gong Fu & Tai Chi Chuan για αρκετά χρόνια, από όπου αποκόμισε αθλητικές και θεραπευτικές γνώσεις. Εκείνη την περίοδο ήταν που ανέλαβε και την θέση του προπονητή για τα χρόνια που ακολούθησαν. Έχει επίσης μελετήσει με ενθουσιασμό τον Δρόμο του Ταοϊσμού υπό την καθοδήγηση έμπειρων δασκάλων από την Ελλάδα και την Κίνα. Κατά αυτόν τον τρόπο ξεκίνησε να φοιτά στην σχολή μας στο πρόγραμμα εκπαίδευσης δασκάλων της Yoga, φιλοδοξώντας να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο.

Η Αργυρώ Μάρκου είναι μαθήτρια της σχολής ATMAN από  το 2008. Το 1990 μέχρι και το 1992  υπήρξαν οι χρονίες της πρώτης της επαφής με την γιογκα και την ενναλλακτική θεραπεία (κυρίως  μέσω διατροφής).  Η ουσιαστική ενασχόληση της με την γιόγκα (hatha, nada, krigia, tantra) ξεκίνησε το 2003 και έκτοτε  αποτελεί συνειδητό μονοπάτι αυτογνωσίας και αυτοπραγμάτωσης. Εχει κάνει 3έτης σπουδές στο Zen Shiatsu στην σχολή Natural Health Science, με το οποίο ασχολείται εδώ και μια 10ετία. Συμπληρωματικά έχει ασχοληθεί και με άλλες εναλλακτικές θεραπευτικές μεθόδους (Pranic Healing, Healing codes, Αρωματοθεραπεία, Συστημική Ψυχολογία) οι οποίες μαζί με τις γνώσεις και την εμπειρία της γιόγκα λειτουργούν συνδιαστικά στην κύρια θεραπευτική της εκπαίδευση. Με το Τάντρα Μασαζ ασχολήθηκε από το το 2013. Σε αυτό το πνευματικό μονοπάτι καταθέτει την εξελιξη της σαν άνθρωπος και πάνω από όλα, όσο βαθαίνει η γνώση και η εμπειρία, την συνειδητοποίηση ότι  “εν είδα ότι ότι ουδέν είδα”