Δεν υπάρχει στον κόσμο αδικία ή τυχαίο.Υπάρχει μόνο μία συνεχής δράση αιτίων και αποτελεσμάτων.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ

Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκε στον Πειραιά και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Απέκτησε επαγγελματική εμπειρία σε επιχειρήσεις στους κλάδους της ναυτιλίας και του εμπορίου και εργάσθηκε ως οικονομικός διευθυντής σε ΑΕ εμπορίας ηλεκτρονικών ειδών για πολλά χρόνια.

Με την Αστρολογία ασχολείται από το 2000 με δασκάλους τους Σουζάνα Ορφανού, Αντωνία Πέτα και Χρήστο Παίζη μέσα από ιδιαίτερα μαθήματα. Αποτελεί μια θαυμάσια γνώση,που μας βοηθά στην κατανόηση της ψυχοσύνθεσης μας και στην αναγνώριση της ατραπού εξέλιξης της ψυχής μας. Εάν κατανοήσουμε και συντονιστούμε με τους στόχους αυτής της ατραπού βιώνουμε την πραγματική ευτυχία μέσα από την συνειδητοποίηση της ψυχικής μας ανέλιξης. Το μέσον είναι ο μίτος της Αριάδνης ψυχής,το νήμα που συνδέει τον Ανώτερο με τον κατώτερο Εαυτό μας και συμβολίζει την ενότητα τους.

Είναι συγγραφέας του βιβλίου “Καρμική Αστρολογία-Βόρειος και Νότιος Δεσμός της Σελήνης”

Ο δρόμος προς την εξέλιξη της ψυχής μέσα από τις δοκιμασίες του Καρμικού Νόμου” από τις Εκδόσεις Διμελή.

Στον εσωτερισμό και την γνώση του απόκρυφου θα παραμείνει αιώνιος μαθητής γιατί οι βιωμένες εμπειρίες-γνώσεις,που αποκομίζουμε στην διαδρομή της ψυχής μας, είναι συνεχείς και αέναες.

Αγαπητός,
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε και να σας προσκαλέσουμε στα εγκαίνια του νέου εντατικού κύκλου θερινής Τάντρα Γιόγκα που θα ξεκινήσει την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 στις 5 μ.μ.,Αυτό το εντατικό μάθημα Tantra Yoga θα πραγματοποιηθεί κάθε εβδομάδα από 3-4 ώρες τη φορά.Κάθε μάθημα περιλαμβάνει τη θεωρία και την πρακτική. Θα πραγματοποιηθούν επίσης ξεχωριστές συναντήσεις ανδρών και γυναικών, όπου οι συμμετέχοντες θα εμβαθύνουν περαιτέρω τις διδασκαλίες της Τάντρας. Με αυτόν τον τρόπο, οι μαθητές θα μπορούν να αναπτύξουν περαιτέρω την πρακτική τουςΟι τεχνικές που δίνονται είναι πολλαπλών ειδών. Αρχίζουν με τις κλασσικές στάσεις του σώματος που διδάσκονται διαδοχικά και αναπτύσσουν σταδιακά εξελιγμένες τεχνικές ταντρικής εγγενούς φύσης. Θα επωφεληθείτε πολύ από την παρακολούθηση αυτού του μαθήματος. Θα νιώσετε την ευημερία και την αρμονία στη ζωή σας, την πληρότητα της αγάπης και της ευτυχίας.

Ο πρώτος έρχεται για πρώτη φορά. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6980199253

Η διεύθυνση μας είναι η Μιχαλακοπούλου 84 και ο Λαοδικας 9-11 στον τέταρτο.

Κοντά στο Hilton Ilissia. Στην ευθεία απέναντι από τη μουσική του Μεγάρου.
Αθήνα 115 28

Χαιρετίσματα
Η ομάδα του Atman

 

Esoteric Bardo

Μία βαθειά πνευματική άγνοια που συχνά εκδηλώνεται ως ταμπού και φόβο περιστρέφεται γύρω από το φαινόμενο του θανάτου στον Δυτικό πολιτισμό. Από την άλλη μεριά η Ανατολική παράδοση της Γιόγκα θεωρεί τον θάνατο – ένα από τα μεγάλα περάσματα της ζωής – και η πνευματική προετοιμασία του θανάτου μία σημαντική διαδικασία από την άποψη της πνευματικής εξέλιξης και απελευθέρωσης ενός ανθρώπου. Το πρόγραμμα μαθημάτων του Βardo Todol βασίζετε σε μία μοντέρνα σύνθεση μίας πληθώρας παραδοσιακών αποκαλύψεων σχετικά με τα μυστήρια της ζωής και του θανάτου και περιλαμβάνει πολλαπλές αποτελεσματικές πνευματικές πρακτικές και τεχνικές.

Δείτε περισσότερα

Βιώστε τα πολυεπίπεδα οφέλη της Ταοϊστικής Γνώσης.

tao

Γνωρίστε τη Tao Yin Yoga [Ενεργοποιώ και Κατευθύνω] και το Chi Gong [Ενεργειακή Καλλιέργεια], σε μία πλήρη σειρά μαθημάτων που περιλαμβάνει σωστές μεθόδους αναπνοής, ενδυνάμωση του μυοσκελετικού μας συστήματος και των τενόντων, αποτοξίνωση εσωτερικών οργάνων, κλειδιά για αποτελεσματικούς διαλογισμούς, Σαμανικές βιοενεργειακές ασκήσεις, μούντρας, Ερωτικό Τάο, καθώς και άλλους παράγοντες.Τα μαθήματα θα διεξάγονται στον χώρο της σχολής μας από τη Τετάρτη 16/11 και κάθε Τετάρτη 19:00 – 20:15.Μηνιαία συνδρομή για όλους 10€.Δάσκαλος του τμήματος ο Γιώργος Ζάχαρης 

 

Vijnana Bhairava Tantra Spiritual Retreat by Adinathananda | Greece

 

Kashmir Shaivism Retreat in Berlin 2016

 

Tantra Festival | Κυριακή 01 Νοεμβρίου‏

Το Tantra Festival είναι μια μεγάλη ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με την πνευματική κληρονομιά της Ταντρικής παράδοσης. Παρά το γεγονός ότι οι ταντρικές διδαχές είναι χιλιάδων ετών, είναι απόλυτα εφαρμόσιμες στον σύγχρονο τρόπο ζωής, βελτιώνοντας κάθε της πτυχή.


 

Μπορείτε τώρα να συμμετάσχετε στα Integral Yoga μαθήματα μας!

οι θύρες των Integral Yoga μαθημάτων μας θα είναι ανοιχτές για να καλωσορίσουν όλους όσους ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν μαζί μας το συναρπαστικό, πνευματικό, μεταμορφωτικό ταξίδι της ζωής σας μέσω της Γιόγκα.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για την εγγραφή σας.

Harvard neuroscientist: Meditation not only reduces stress, here’s how it changes your brain from The Washington Post‏

May 26

Sara Lazar, a neuroscientist at Massachusetts General Hospital and Harvard Medical School, was one of the first scientists to take the anecdotal claims about the benefits of meditation and mindfulness and test them in brain scans. What she found surprised her — that meditating can literally change your brain. She explains:

Q: Why did you start looking at meditation and mindfulness and the brain?

Lazar: A friend and I were training for the Boston marathon. I had some running injuries, so I saw a physical therapist who told me to stop running and just stretch. So I started practicing yoga as a form of physical therapy. I started realizing…

Read the full article on The Washington Post