Μοντέρνα Σεξολογία και η Ανατολική Τέχνη του Έρωτα

Έναρξη Νέου Κύκλου Μαθημάτων Ταντρικού Έρωτα – Τάντρα Yoga

Αυτό το Σάββατο 24-02-18 στις 17:00- 18:30  θα γίνει η Εναρκτήρια Ομιλία του Νέου Κύκλου Μαθημάτων Τάντρα YogaΑυτό το Σάββατο 24-02-18 στις 17:00- 18:30  θα γίνει η Εναρκτήρια Ομιλία του Νέου Κύκλου Μαθημάτων Τάντρα YogaΕίσοδος ΕλεύθερηΔηλώστε την συμμετοχή σας στο τηλ: 6980199253Θα  τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
Σας ευχαριστούμε πολύΑθηναική Ένωση Αtman
http://yoga-tantra-athens.org/category/tantra-el/
Τι είναι Τάντρα ;
Τάντρα είναι κάτι πολύ περισσότερο από ερωτισμός. Τάντρα είναι το πνευματικό μονοπάτι του να λες ΝΑΙ στη ζωή και σε όλες τις πτυχές της. Η Τάντρα μας μαθαίνει πώς να ζούμε τη ζωή σε κάθε στιγμή με εξαιρετική ένταση και πλήρη επίγνωση και αποστασιοποίηση, πώς να παραδιδόμαστε γεμάτοι αγάπη και κατανόηση στη ροή της ζωής. Τότε, η ζωή κάθε αυτό γίνεται ένα συνεχόμενο και ευχάριστο μάθημα, μαθαίνοντας μας όλα όσα πρέπει να ξέρουμε, αλλάζοντας μας προς το καλύτερο, κατανοώντας τις δυνατότητες μας και μας τελειοποιεί. Τάντρα είναι ένα πνευματικό μονοπάτι που μπορεί να το διδαχθεί ο καθένας.
Τι είναι το Eντατικό Μάθημα Τάντρα Γιόγκα ;
Το εντατικό μάθημα Τάντρα Γιόγκα είναι μια συστηματική και εμπεριστατωμένη σειρά μαθημάτων, που αποκαλύπτει ένα προς ένα τα μυστήρια της Τάντρα Γιόγκα. Οι τεχνικές και η θεωρία που διδάσκονται στα μαθήματα είναι πολύ αποδοτικές, είναι μυστικές αρχαίες ταντρικές διδαχές οι οποίες έχουν προσαρμοστεί στις μοντέρνους καιρούς, που εξηγούνται με ένα λογικό και “προσγειωμένο” τρόπο και υποστηρίζονται από την μοντέρνα επιστήμη.
Νέο: ειδικές ομάδες – Τάντρα για Άντρες και Τάντρα για Γυναίκες
Αυτή η σειρά μαθημάτων πέρα από τις δεκαπενθήμερες συναντήσεις συμπεριλαμβάνει επίσης δυο ειδικές ομάδες, μια μόνο για άντρες και μια μόνο για γυναίκες. Σε αυτές τις ομάδες το κάθε άτομο μπορεί να εμβαθύνει περισσότερο στην μελέτη και την πρακτική της τάντρα και να αναπτύξει αρμονικά την σεξουαλικότητα του/της. Στην ομάδα Τάντρα για Άντρες θα εξερευνήσουμε την αρσενική πλευρά της τάντρα και οι άντρες θα βοηθηθούν στην διερεύνηση των μυστικών της αρσενικής δύναμης. Στην ομάδα Τάντρα για Γυναίκες θα αναπτύξουμε την θηλυκή πτυχή της τάντρα και οι γυναίκες θα εξερευνήσουν το μυστήριο της θηλυκότητας. Μέσα από αυτές τις ομάδες, οι ταντρικές ασκήσεις θα εξασκούνται με ακόμη περισσότερη ένταση με σκοπό του να γίνει εφικτό στους συμμετέχοντες να αφυπνίσουν την εσωτερική τους δύναμη και να εκπληρώσουν τις αληθινές δυνατότητες ως άντρες ή γυναίκες. Έτσι αυτές οι πρωτοποριακές και μοναδικές ομάδες προσφέρουν την δυνατότητα και το εσωτερικό κλειδί για μεταμόρφωση του εαυτού μας και τελειοποίηση, και την επιτυχή εφαρμογή των ταντρικών διδασκαλιών στην καθημερινή ζωή.
Τα οφέλη του Εντατικού Μαθήματος Τάντρα Γιόγκα
Η παρακολούθηση του Εντατικού μαθήματος Τάντρα Γιόγκα μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές σταδιακά να μετασχηματίσουν κάθε πτυχή της ζωή τους, αναπτύσσοντας μια ταντρική προοπτική η οποία αποκαλύπτει το καταπληκτικό και το πνευματικό στην καθημερινότητα, στο συνηθισμένο και στον υλικό κόσμο. Έτσι ο ασκούμενος επιτυγχάνει αρμονία και υγεία σε φυσικό, συναισθηματικό και διανοητικό επίπεδο, αφυπνίζει την λανθάνουσα δυνατότητα που έχει μέσα του να μπορεί να εκπληρώνει τα όνειρα και τους σκοπούς του, αφυπνίζει την ευτυχία και την αίσθηση της αναζήτησης, αυξάνει την ικανότητα να αγαπάει, βελτιώνει τη σχέση του, αυξάνει και εξυψώνει πάρα πολύ τις σεξουαλικές εμπειρίες, επιτυγχάνει πληρότητα σε κάθε πτυχή της ζωής και πάρα πολλά άλλα. Όλοι αυτοί οι μετασχηματισμοί οδηγούν στον ασκούμενο να καταλάβει ότι είναι στην ουσία ένα πνευματικό ον, ευτυχισμένο και αιώνιο, στενά συνδεδεμένο με όλα τα άλλα όντα στο σύμπαν, που όλα συνδέονται μεταξύ τους πνευματικά σε έναν εγγενές ιστό συνδέσεων, κάνοντας όλους μας ένα.
Η δομή του Εντατικού Μαθήματος Τάντρα Γιόγκα
Το Εντατικό μάθημα Τάντρα Γιόγκα γίνεται μια φορά κάθε δεκαπενθήμερο και διαρκούν 4 ώρες κάθε φορά. Σε κάθε μάθημα συμπεριλαμβάνεται θεωρία και πρακτική. Επίσης, η ειδική συνάντηση για άντρες και γυναίκες έρχεται για να εμβαθύνει περισσότερο στις διδαχές της Τάντρα. Με αυτό τον τρόπο οι μαθητές μπορούν να προχωρήσουν σταδιακά με την εξάσκηση. Οι τεχνικές που γίνονται στην τάξη δεν συμπεριλαμβάνουν καμία ερωτική πράξη και γίνονται ατομικά. Οι τεχνικές που δίνονται στα μαθήματα ξεκινούν με κλασικές σωματικές στάσεις γιόγκα, οι οποίες διδάσκονται με ταντρική προοπτική και σταδιακά εξελίσσονται σε ταντρικές τεχνικές με περισσότερο απόκρυφο χαρακτήρα.
Αθηναϊκή Ένωση Ατμάν
Μιχαλακοπούλου 84 & Λαοδικείας 9-11Χίλτον ΙλίσιαΑθήνα, ΕλλάδαΤηλ. Επικοινωνίας: 6980199253

Νέα μαθηματα ανοικτα για την ολοκληρωτικη γιόγκα

Συμμετάσχετε στα νέα μας μαθήματα που ξεκινούν την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018. Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Παρασκευή από τις 18:00 έως τις 20:00. Τα πρώτα δύο μαθήματα θα είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με: Βικτωρ ΡουσσουΤηλεφωνο 6930760384Μέσα από τη γιόγκα μπορούμε να φτασουμε στην ΕΥΤΥΧΙΑ. Η γιόγκα μάς βοηθάει να καταλάβουμε ότι η ΕΥΤΥΧΙΑ πρέπει να αναζητηθεί μέσα μας, γιατί η ΕΥΤΥΧΙΑ στην πραγματικότητα σημαίνει αρμονία του σώματος, του νου και της ψυχής. Με την άσκηση στάσεων Γιόγκα, ασκήσεων αναπνοής και διαλογισμού, μπορεί κανείς να φτάσει εκείνη τη σωματική, ψυχολογική, ψυχική και πνευματική ισορροπία που είναι η πηγή της ευτυχίας. Εάν εφαρμόζεται σωστά και επίμονα, η γιόγκα μπορεί να προσφέρει μια κατάσταση υγείας και σωματικής αρμονίας. Προσφέρει πραγματικά αμέτρητους τρόπους για να βελτιώσει τη ζωή και το πεπρωμένο μας, να διευρύνει την συνειδιτότητά μας και να μας βοηθαει στην αποκτήση αυτογνωσίας.
Η γιόγκα μπορεί να αυξήσει την κατάσταση της συνείδησης και να μας προτρέψει σε μια πνευματική εμπειρία προς την ύπαρξή μας. Οι πανέμορφες πτυχές που μπορεί να αφυπνισει η Γιόγκα μέσα μας θα φέρουν κάποια μοναδική αφή που θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε τη θεϊκή αίσθηση της ζωής μας ενσωματωμένη στο Απόλυτο.Εδώ είναι μερικά από τα ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ της πρακτικής γιόγκα:
• Ανακούφιση από άγχος
• Αφαιρεί την ψυχολογική καταπόνηση, την κατάθλιψη και τη νεύρωση
• Θεραπεύει πολλα προβληματα του φυσικού σώματος
• Ενισχύει τη μνήμη και τις ψυχικές δυνάμεις
• Εξισορροπεί όλες τις δομές του ανθρώπου
• Διεγείρει την ανοσία
• Προκαλεί μια βαθιά κατάσταση ηρεμίας και εσωτερικής ειρήνης
• Ανοίγει το δρόμο προς τη σοφία
• Ελευθερώνει τον άνθρωπο από προκαταλήψεις, παρεμπόδιση και περιορισμούς
• Βελτιώνει την ικανότητα επικοινωνίας με άλλους
• Εναρμονίζει τη σεξουαλικότητα
• Ενεργοποιεί τη δυναμη της θελισης
• Ενισχύει την αυτοπεποίθηση
• Διευκολύνει την επιτυχία
• Εναρμονίζει τη δομή του φυσικού σώματος, εξαλείφοντας το υπερβολικό βάρος
• Ενισχύει τους μυς
• Αυξάνει τη νοητικη συγκέντρωση
• Αφυπνίζει και ενισχύει την ικανότητα του ανθρωπου να αγαπάει
• Ανοίγει τον άνθρωπο προς μια γνήσια πνευματική επικοινωνία με τον Θεό και το Σύμπαν.Δεν υπάρχουν μειονεκτήματα …

Διεθνής Εβδομάδα Αγγέλων & Αρχαγγέλων

Από τις 29 Οκτωβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου του 2017, ο κόσμος των Αγγέλων και των Αρχάγγελων θα ξανανοίξει τα Θεία του φτερά

Για μια εβδομάδα θα γιορτάσουμε τους βοηθούς φωτός με πολλούς ειδικούς διαλογισμούς. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ανοίξουμε τις καρδιές μας στην παιχνιδιάρικη και καθαρή πραγματικότητά τους, γεμάτη από το φως, την αγάπη και τη συμπάθεια.

Η επικοινωνία με τα αγγελικά βασίλεια θα μας βοηθήσει να ξυπνήσουμε άλλες θεϊκές ιδιότητες όπως η Αγάπη. Πνευματική Εξέλιξη, Γνώση, Σοφία. Υπομονή, ειρήνη, ειρήνη και αρμονία και αγνότητα.

Βοηθήστε τους αγγέλους να φέρνουν περισσότερο φως και περισσότερη αγάπη στον πλανήτη μας!

Το πρόγραμμα διαλογισμού έχει ως εξής:Click Here

MAΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ

Σήμερα οι άνθρωποι ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο για διαλογισμό. Ψάχνουμε τρόπους για να εξαλείψουμε τις εντάσεις, να απελευθερωθούμε από οποιεσδήποτε αρνητικές πτυχές, όπως η ρουτίνα, ο θόρυβος, το άγχος, η αγωνία, οι φόβοι. Τι είναι πραγματικά ο διαλογισμός; Είναι αυτή η στιγμή που επιτρέπουμε στον εαυτό μας να εισέλθει σε μια βαθιά κοινωνία με την εσωτερική πραγματικότητα. Αυτό θα μας οδηγήσει σταδιακά στο Θεό και θα ανακαλύψουμε βήμα προς βήμα νέες συναρπαστικές πλευρές του Θεού που αντανακλώνται σε κάθε άνθρωπο, ζώο, φυτό, σε κάθε ανάσα που παίρνουμε, ανακαλύπτοντας έτσι ότι τελικά είμαστε ολοι Ενα.
Σε αυτό το ταξίδι θα είστε καθοδηγούμενοι, είτε είστε αρχάριοι είτε είστε ήδη ασκούμενοι διαλογισμού, περνώντας από στάδια προετοιμασίας (σωματικά, διανοητικά, συναισθηματικά) από την εμπειρία των δασκάλων της γιόγκα που βρίσκονται επίσης στο δρόμο της ανακάλυψης του εαυτόυ.
More Information

 

Δεν υπάρχει στον κόσμο αδικία ή τυχαίο.Υπάρχει μόνο μία συνεχής δράση αιτίων και αποτελεσμάτων.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ Σύντομο Βιογραφικό Γεννήθηκε στον Πειραιά και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Απέκτησε επαγγελματική εμπειρία σε επιχειρήσεις στους κλάδους της ναυτιλίας και του εμπορίου και εργάσθηκε ως οικονομικός διευθυντής σε ΑΕ εμπορίας ηλεκτρονικών ειδών για πολλά χρόνια. Με την Αστρολογία ασχολείται από το 2000 με δασκάλους τους Σουζάνα Ορφανού, Αντωνία Πέτα και Χρήστο Παίζη μέσα από ιδιαίτερα μαθήματα. Αποτελεί μια θαυμάσια γνώση,που μας βοηθά στην κατανόηση της ψυχοσύνθεσης μας και στην αναγνώριση της ατραπού εξέλιξης της ψυχής μας. Εάν κατανοήσουμε και συντονιστούμε με τους στόχους αυτής της ατραπού βιώνουμε την πραγματική ευτυχία μέσα από την συνειδητοποίηση της ψυχικής μας ανέλιξης. Το μέσον είναι ο μίτος της Αριάδνης ψυχής,το νήμα που συνδέει τον Ανώτερο με τον κατώτερο Εαυτό μας και συμβολίζει την ενότητα τους. Είναι συγγραφέας του βιβλίου “Καρμική Αστρολογία-Βόρειος και Νότιος Δεσμός της Σελήνης” Ο δρόμος προς την εξέλιξη της ψυχής μέσα από τις δοκιμασίες του Καρμικού Νόμου” από τις Εκδόσεις Διμελή. Στον εσωτερισμό και την γνώση του απόκρυφου θα παραμείνει αιώνιος μαθητής γιατί οι βιωμένες εμπειρίες-γνώσεις,που αποκομίζουμε στην διαδρομή της ψυχής μας, είναι συνεχείς και αέναες.

Esoteric Bardo

Μία βαθειά πνευματική άγνοια που συχνά εκδηλώνεται ως ταμπού και φόβο περιστρέφεται γύρω από το φαινόμενο του θανάτου στον Δυτικό πολιτισμό. Από την άλλη μεριά η Ανατολική παράδοση της Γιόγκα θεωρεί τον θάνατο – ένα από τα μεγάλα περάσματα της ζωής – και η πνευματική προετοιμασία του θανάτου μία σημαντική διαδικασία από την άποψη της πνευματικής εξέλιξης και απελευθέρωσης ενός ανθρώπου. Το πρόγραμμα μαθημάτων του Βardo Todol βασίζετε σε μία μοντέρνα σύνθεση μίας πληθώρας παραδοσιακών αποκαλύψεων σχετικά με τα μυστήρια της ζωής και του θανάτου και περιλαμβάνει πολλαπλές αποτελεσματικές πνευματικές πρακτικές και τεχνικές.

Δείτε περισσότερα

Βιώστε τα πολυεπίπεδα οφέλη της Ταοϊστικής Γνώσης.

tao

Γνωρίστε τη Tao Yin Yoga [Ενεργοποιώ και Κατευθύνω] και το Chi Gong [Ενεργειακή Καλλιέργεια], σε μία πλήρη σειρά μαθημάτων που περιλαμβάνει σωστές μεθόδους αναπνοής, ενδυνάμωση του μυοσκελετικού μας συστήματος και των τενόντων, αποτοξίνωση εσωτερικών οργάνων, κλειδιά για αποτελεσματικούς διαλογισμούς, Σαμανικές βιοενεργειακές ασκήσεις, μούντρας, Ερωτικό Τάο, καθώς και άλλους παράγοντες.Τα μαθήματα θα διεξάγονται στον χώρο της σχολής μας από τη Τετάρτη 16/11 και κάθε Τετάρτη 19:00 – 20:15.Μηνιαία συνδρομή για όλους 10€.Δάσκαλος του τμήματος ο Γιώργος Ζάχαρης 

 

Vijnana Bhairava Tantra Spiritual Retreat by Adinathananda | Greece

 

Kashmir Shaivism Retreat in Berlin 2016

 

Tantra Festival | Κυριακή 01 Νοεμβρίου‏

Το Tantra Festival είναι μια μεγάλη ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με την πνευματική κληρονομιά της Ταντρικής παράδοσης. Παρά το γεγονός ότι οι ταντρικές διδαχές είναι χιλιάδων ετών, είναι απόλυτα εφαρμόσιμες στον σύγχρονο τρόπο ζωής, βελτιώνοντας κάθε της πτυχή.


 

Μπορείτε τώρα να συμμετάσχετε στα Integral Yoga μαθήματα μας!

οι θύρες των Integral Yoga μαθημάτων μας θα είναι ανοιχτές για να καλωσορίσουν όλους όσους ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν μαζί μας το συναρπαστικό, πνευματικό, μεταμορφωτικό ταξίδι της ζωής σας μέσω της Γιόγκα.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για την εγγραφή σας.

Harvard neuroscientist: Meditation not only reduces stress, here’s how it changes your brain from The Washington Post‏

May 26

Sara Lazar, a neuroscientist at Massachusetts General Hospital and Harvard Medical School, was one of the first scientists to take the anecdotal claims about the benefits of meditation and mindfulness and test them in brain scans. What she found surprised her — that meditating can literally change your brain. She explains:

Q: Why did you start looking at meditation and mindfulness and the brain?

Lazar: A friend and I were training for the Boston marathon. I had some running injuries, so I saw a physical therapist who told me to stop running and just stretch. So I started practicing yoga as a form of physical therapy. I started realizing…

Read the full article on The Washington Post