New Beginers Esoteric Yoga!

Ελάτε για πρωινή Esoteric Yoga με τον Λουκά Ντουρτουρέκα

Κάθε Δευτέρα Πρωϊ 09:30 – 11:30

Ένας μήνας δωρεάν μαθημάτων!

Ξυπήστε και νιώσετε ευεξία, καλή διάθεση, λιγότερο άγχος, λιγότερο στρες. Αποκτήστε και βελτιώστε την ευλιγισία σας. βοηθήστε στην ίαση και πρόληψη παθήσεων της ύπαξης σας. Διατηρήστε και δυναμώστε την υγεία της σπονδυλικής σας στήλης. Ενιχύστε την στατική του σώματος σας. Χάστε κιλά. Ενιχύσετε την αυτοπεποίθηση σας. Δυναμώστε τους μύς σας. Καλλιεργείστε την εσωτερική ισοσσοπία και γαλήνη, την οξύννοια, την ψυχραιμία. Αποκτήστε και εμβαθύνετε στην ικανότητα να αποβάλλλεται αρνητικές ενέργειες και σκέψεις, την ικανότητα να διαχειρίζεστε ότι σας φέρνει η ζωή με ψυχραιμία και ορθή σκέψη. Κάντε πνευματικά άλματα. Ενισχύστε την σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό σας (Atman)…και πάρα μα πάρα πολλά άλλα σε ένα μοναδικό πρόγραμμα Αυτοελέγχου, αυτοκυριαρχίας, αυτοπειθαρχίας, αυτοθεραπείας!!

Εισηγητής ο Λουκάς Ντουρτουρέκας
Έμπειρος εκαπιδευτής Esoteric & Tantra Yoga

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
Τηλ Επικοινωνίας 6980199253
Τα μαθήματα θα διεξαχθούν στην Σχολή Ατμάν
Μιχαλακοπούλου 84 και Λαοδικείας 9-11
Στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών
Είσοδος απο Λαοδικείας

Τελευτάιο γεύμα δύο ώρες πριν.

Σας ευχαριστούμε!

Η ΑΤΜΑΝ προσφέρει μια συστηματική σειρά μαθημάτων Esoteric Γιόγκα, βασισμένη στην πολυετή μελέτη ενός πανεπιστημιακού προγράμματος σπουδών. Κάθε επίπεδο είναι χτισμένο στο προηγούμενο καθώς η γνώση, η κατανόηση και η Συνειδητότητα του εκπαιδευόμενου συνεχίζει να αυξάνεται και να επεκτείνεται. Το πρόγραμμα σπουδών Integral Γιόγκα της ΑΤΜΑΝ περιέχει ανάμεσα σε πολλές διδαχές τα ακόλουθ
• Την βαθιά μελέτη των βασικών αρχών του Σύμπαντος και τους θεϊκούς νόμους σύμφωνα με την Ανατολική σοφία. Την μελέτη του συστήματος των Chakra και την περίπλοκη εκδήλωσή τους σε όλα τα πέντε (5) σώματα (koshas) της ανθρώπινης ύπαρξης και την αφύπνισή τους μέσω διαφόρων μορφών της Γιόγκα.
• Μια πνευματική, απόκρυφη θεωρητική και πρακτική αναδρομή στα βάθη της ιστορίας της Γιόγκα στις πολλές της μορφές, προσφέροντας όλη την απαραίτητη γνώση για την αποτελεσματική πρακτική της Γιόγκα συμπεριλαμβάνοντας τις Hatha Γιόγκα τεχνικές (asanas, pranayama, mudras κτλ) όπου και θα μυηθείτε.
• Την μελέτη των τεχνικών εξαγνισμού της Γιόγκα (Vamana Dhauti, Shank Prakshalana, the Kryias κτλ).
• Την εξαιρετική μύηση στην Laya Γιόγκα. Αυτή η μύηση περιέχει το θεωρητικό υπόβαθρο καθώς και την παραδοσιακή μυητική προσφορά των μυστικών mantras από τον δάσκαλο στον κάθε μαθητή ανεξάρτητα.
• Την μύηση στα μυστήρια των Yantra και των Mandala.
• Η μελέτη στην ηθική της Γιόγκα – των YAMA και των NIYAMA.
• Τις αρχές της Tantra Γιόγκα και τις μυήσεις ειδικών τεχνικών για την ενίσχυση, τον έλεγχο και την χρήση της ερωτικής ενέργειας με έναν πνευματικό τρόπο.
• Τις λεπτοφυείς χρωματικές ροές της ενέργειας και την εφαρμογή τους, ανάμεσα από τις οποίες, η μαγνητική θεραπεία, η μελέτη και η ανάπτυξη της αντίληψης του λεπτοφυούς σώματος της αύρας.
• Η μύηση στις Δέκα Μεγάλες Κοσμικές Δυνάμεις (Mahavidyas).
• Η πρακτική της Kundalini Γιόγκα σε βάθος (η αφύπνιση της ενέργειας της Kundalini, προηγμένα mantras, bandhas και kriyas).
• Η μελέτη και η πρακτική της νοητικής εστίασης και τεχνικές αφύπνισης του ΤΡΙΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ.
• Τα μυστήρια του Υπερσυνειδητού, η αφύπνισή του και η πρόσβαση σε μια πολυδιάστατη κατάσταση Συνειδητότητας.
• Τεχνικές για την αποκάλυψη και την αντίληψη προηγουμένων ζωών.
• Αστρική Προβολή και τεχνικές Συνειδητού Ονείρου.
• Τα μυστήρια των νόμων της Τέλειας Εκπλήρωσης και της Παραδοχής και Αυτόπαραδοχής.
• Την σχέση της Αστρολογίας με την Γιόγκα.
• Η φύση των πέντε στοιχείων (tattvas) και το σύστημα Svara Γιόγκα.
• Η μύηση στον κόσμο των Αγγέλων και τεχνικές επικοινωνίας με τις Ιεραρχίες των Αγγέλων.
• Η μύηση σε Θιβετιανές τεχνικές όπως η Phowa (μεταφορά συνειδητότητας) και τεχνικές μέσα από την Kalachakra Tantra.
• Η πορεία προς την αποκάλυψη του Θεϊκού Εαυτού ΑΤΜΑΝ ως στόχος οποιουδήποτε αυθεντικού πνευματικού μονοπατιού.

Πληροφορίες δίνονται σε ποικίλα σχετικά θέματα όπως η διατροφή μέσα στην Γιόγκα, η θεραπεία μέσω φυσικών μεθόδων, Ayurveda, ισορροπία των ενεργειών Yin/Yang, βαθειά χαλάρωση, Ιατρική και Ψυχολογία στην Γιόγκα, πρακτικά βήματα εκμάθησης και πρακτικής σε διάφορα είδη διαλογισμού.
Σε κάθε μάθημα δίνεται δωρεάν σετ σημειώσεων από όλη την διδακτέα ύλη των τεχνικών και της θεωρίας της ημέρας.
Κάθε μήνα προσφέρουμε επίσης δωρεάν σειρά διαλογισμών, καλλιτεχνικές στιγμές, πνευματικές τελετές και εορταστικές συνεστιάσεις καθώς επίσης προσφέρουμε σαββατοκύριακα πλούσια σε σεμινάρια, εργαστήρια και εναλλακτικά μαθήματα.
Η Basic Esoteric Yoga (Βασική Integral Γιόγκα) είναι μια εξαιρετική εισαγωγή στην Εντατική Integral Γιόγκα σειρά μαθημάτων μας. Συμπεριλαμβάνει επίσης θεωρία και πρακτική σε τεχνικές της Hatha Γιόγκα, Kundalini Γιόγκα, Laya Γιόγκα, Kriya Γιόγκα, Tantra Γιόγκα καθώς επίσης από Bhakti Γιόγκα, Raja Γιόγκα, Jnana Γιόγκα, Karma Γιόγκα και Nidra Γιόγκα. Αυτά τα εισαγωγικά μαθήματα είναι ειδικά σχεδιασμένα και με πλούσια Γνώση για να υποστηρίξουν τους νεοεισαχθέντες στην Γιόγκα. Λειτουργούν σε αυτοτελή κύκλους μαθημάτων και είστε ευπρόσδεκτοι να ξεκινήσετε και να συνεχίσετε οποιαδήποτε στιγμή. Εάν το γκρουπ έχει ήδη σχηματιστεί, θα λάβετε μια επιπρόσθετη, ιδιωτική συνάντηση άνευ κόστους, με έναν από τους δασκάλους μας για να ενημερωθείτε για τις βάσεις του δικού μας συστήματος Γιόγκα.